Статті
- КОКОСОВІ БАТОНЧИКИ,РЕЦЕПТ
- ТОСТІ З ГОЛУБИМ КРЕМ-СІРОМ ТА СОЛЕНИМ ЛОСОСЕМ
- Чернила моллюсков – популярный ингредиент кулинарии Средиземноморья и Адриатики. Продукт используется для приготовления ризотто, паэльи, спагетти с чернилами каракатицы.
- Матчу є одним з найбільш корисних видів чаю, так як містить дуже велику кількість корисних речовин, вітамінів і мікроелементів. Він підвищує імунітет, покращує мозкову діяльність, уповільнює процес старіння організму. Є гарною пр
- Топінамбур — це багаторічна трав’яниста рослина з родини астрових, друга назва — « земляна груша» — він отримав через специфічну, видовжену і грушоподібний формі клубнів. Особливістю топінамбуру є унікальний вуглеводний комплекс (фруктоолігосахариди та інулін), а також збалансований макро- і мікроелементний склад. Топінамбур містить залізо, кремній, цинк, магній, калій, марганець, фосфор, кальцій, вітаміни A, E, C, B1, B2.
- Зелене смузі "Детокс"
- В составе продукта кокосовые чипсы : мякоть кокоса, соль и сахар
- В ягодах годжі знаходиться багато антиоксидантів, які мають високу здатність до поглинання вільних радикалів кисню. Вчені з'ясували, що в ягодах годжі набагато більше антиоксидантів, ніж у капусті брокколі (приблизно в 25 разів більше) і ніж
- Имбирь – ароматная специя и целебное растение. Корень имбиря наделен многими полезными свойствами, а имбирный чай с древности применяется для лечения простуды. В блюда добавляют как корень, так и листья имбиря.
- Ключові мікроелементи в складі кристалічної рожевої солі: кальцій, магній, калій, мідь та залізо, фосфор, бор і хром, фтор і йод, марганець, молібден, селен і цинк.
- Чорний кмин ,склад і застосування
- Перець рожевий - особливості та застосування в кулінарії