Кокосовые чипсы
Для любителей кокосов и приверженцев правильного питания кокосовые чипсы станут любимым продуктом. Чипсы из мякоти кокосового ореха сохраняют натуральный вкус кокоса, имеют светло-бежевый цвет и сильный кокосовый запах. Свежую мякоть кокоса очищают, тонко нарезают и высушивают горячим воздухом, при этом не используется масло и какие-либо добавки. Хранить кокосовые чипсы нужно в сухом месте, тогда они сохраняют свои органолептические свойства в течение полутора лет.
Калорийность кокосовых чипсов
Калорійність кокосових чіпсів становить 566 ккал на 100 грам продукту.
Склад і корисні властивості чіпсів з кокоса
У складі продукту: м'якоть кокоса, сіль і цукор. За твердженням виробників, продукт виготовлений без використання консервантів та ГМО. Кокосові чіпси володіють високою поживністю, містять «повільні» вуглеводи, які надовго заряджають організм енергією (calorizator). Продукт сприяє зниженню рівня «поганого» холестерину в крові і очищенню кровоносних судин, підвищує опірність організму до простудних і вірусних захворювань.
Шкода кокосових чіпсів
Кокосові чіпси володіють високою калорійністю, тому надмірне вживання продукту небажано для тих, хто стежить за вагою. Кокосові чіпси можуть спровокувати виникнення алергічних реакцій.
Чіпси з кокосів в кулінарії
Упаковка кокосових чіпсів може стати швидким і корисним перекусу на роботі і в дорозі, прикрасою десертів, доповненням до каш, мюслі і страв з сиру.