Продавець Рестсервіс плюс розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1418 відгуків
ПРАЦЮЄМО ЗА ПОВНОЮ АБО ЧАСТКОВОЮ ПЕРЕДОПЛАТОЮ ДЕТАЛЬНІШЕ
+380 (96) 340-10-46
+380 (99) 217-09-80
Деснянська ,самовивозу немаэ, Київ, Україна
«Рестсервіс Плюс»
Кошик

Муер гриб

Муер гриб

Муер або «деревні вушка» являють собою деревні гриби чорного кольору. За своїм зовнішнім виглядом вони нагадують невеликі шматочки обгорілої папери. При цьому їм властивий легкий аромат димку, а також хрустка м'якоть, солодкувата на смак.

Тонкі і ламкі гриби муер, в основному, ростуть на деревах у Китаї, Таїланді і В'єтнамі. А вперше вони стали згадуватися в Японії. Давним давно їх вживали виключно на прийомах японського імператора. Відмінно поєднуючись з бутончиками тигровій лілії, ці гриби були справжнім делікатесом.

Спустя некоторое время об этих особенных грибах и их замечательных свойствах узнали в западных странах, а затем и в России. Кстати, на них не обращали никакого внимания до тех пор, пока они не попали в воду, разбухли и приобрели более традиционный вид грибов. В настоящее время грибы муэр доступны в любых магазинах, где продаются экзотические восточные пряности.

Поскольку грибы муэр обладают относительно нейтральными вкусовыми качествами, их можно сочетать практически с любыми продуктами питания. В качестве основного самостоятельного блюда их не используют, зато часто добавляют к всевозможным супам, салатам, гарнирам, холодным закускам, а также к тушеным и жареным блюдам.

Приблизительно за три-четыре часа до приготовления грибы муэр необходимо замочить в воде - после такой процедуры их объем увеличится приблизительно в шесть-восемь раз. После этого следует отделить корневую часть, которая является очень жесткой и несъедобной.

Готувати гриби муер можна різними способами. Жителі Кореї, наприклад, вважають за краще смажити їх зі спеціями. Для цього розігрівають сковорідку, кладуть на неї червоний перець і мелену кинзу, додають оливкове масло і смажать протягом двох хвилин. Потім додають заздалегідь підготовлені гриби і смажать ще близько десяти хвилин. Потім грибів дають охолонути і посипають їх свіжою зеленню.

З грибів муер виходить відмінний гарнір для смаженої картоплі, вареного рису і свинини. Також їх використовують при приготуванні делікатесних салатів.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner