Глінтвейн
Поради з приготування глінтвейну.
- Як варити глінтвейн? — Вино не слід доводити до кипіння, а лише підігрівати.
- Яке вибрати вино для глінтвейну? — Вибір вина залежить від рецепту і від вашого смаку, але найбільш часто використовуються червоні сухі вина.
- Перед подачею глінтвейн потрібно процідити, щоб напій став прозорим і блискучим.
- З чого пити? — П'ється глінтвейн гарячим, бажано з керамічних чашок, які довше зберігають тепло і неповторний аромат напою.
- Прянощі необхідно додавати обережно — не можна допустити передозування. Краще додати менше, ніж допустити перенасиченість — інакше Ви зіпсуєте напій.
Теплих вам спогадів про зимові дні разом з чашкою гарячого глінтвейну!