Продавець Рестсервіс плюс розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1466 відгуків
ПРАЦЮЄМО ЗА ПОВНОЮ АБО ЧАСТКОВОЮ ПЕРЕДОПЛАТОЮ ДЕТАЛЬНІШЕ
+380 (96) 340-10-46
+380 (99) 217-09-80
Деснянська ,самовивозу немаэ, Київ, Україна
«Рестсервіс Плюс»
Кошик

Продукція із трюфелем

Трюфель - один із найзнаменитіших грибів, які можуть бути використані для начинки омлетів, різотто, страв з дичини і т. п. Свіжі трюфелі зустрічаються не дуже часто, куди частіше - консервовані. Їх виробляють так: сушений трюфель миють і регідрують у чистій воді, після чого укладають у банки і додають сіль.

Трюфелі — це справжнє сімейство, у якому багато видів. Найвідомішими видами трюфелів є, безумовно, чорний трюфель і білий трюфель, але також високо цінується скорцоне або літній трюфель з його більш ніжним смаком. Крім того, багато інших видів цього захоплюючого гіпогенного гриба ростуть у різні пори року та в різних регіонах Італії: трюфель Б’янкетто, чорний осінній трюфель, прекрасний зимовий чорний трюфель, трюфель москато, гладкий чорний трюфель і чорний трюфель Баньолі.

Трюфелі збирають у певні періоди року для різних видів: з грудня по березень для цінного чорного трюфеля, з жовтня по січень для білого трюфеля, в літні місяці для скорцоне і так далі. Крім того, ареали зростання цього гіпогейного гриба чітко окреслені майже в усій Італії, з особливо цікавими районами вздовж Апеннінського хребта, в таких областях, як Пічено, Умбрія, Тоскана та південний П’ємонт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner