
Горіх Кешью 1кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Горіхи кешью дуже смачні: їх їдять як самостійний делікатес або використовують у кулінарії для приготування салатів, закусок, рису, соусів, овочів, м'яса та кондитерських виробів.
Кешью – у кулінарії один із найпопулярніших та універсальних горіхів. Він відомий своєю особливою відомою формою та кремовою текстурою. Однак цей продукт щось більше, ніж здається на перший погляд
При покупці кешью спочатку подумайте про можливе використання. Якщо плануєте смажити чи готувати горіхове молоко, вибирайте сирі горіхи. Якщо просто хочете перекусити, купуйте смажені кешью, оскільки для багатьох це смачніший продукт.
Як зберігати
Кешью може згіркнути, якщо його неправильно зберігати. Уникайте прямої дії сонця та тепла - зберігайте кешью в герметичних контейнерах, щоб продовжити термін придатності.
Кешью, що зберігається за кімнатної температури, збереже свої якості до 6 місяців, а зберігання в морозильній камері може допомогти їм протриматися більше 1 року.
Щоб визначити якість кешью, спочатку подивіться його розмір. Великі, цілі кешью, як правило, більш ароматні, тоді як кешью масового виробництва можуть містити половинки та зламані частини.
Колір — ще один показник: смажене кешью із золотаво-коричневим відтінком ароматніше, ніж ті, які зовсім бліді чи білі. Однак насичений коричневий колір може вказувати на те, що кеш'ю було обсмажено в маслі, тому уникайте глибокого темного кольору.
Також можете орієнтуватися на смак та текстуру. Легка насолода має на увазі свіжіше кешью. Якісні горіхи повинні трохи хрумтіти; м'які горіхи потенційно вказують на проблеми з обробкою кеш'ю.
Основні | |
---|---|
Виробник | Nats |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип | Кешью |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1000 г |
Тип обробки | Сирий |
Користувальницькі характеристики | |
Об`єм | 1000 |
- Ціна: 510 ₴/кг