Горіх Кешью 1кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Природно, даний продукт харчування не може використовуватися в якості медикаменту, однак широко застосовується як допоміжний засіб при деяких захворюваннях, наприклад, таких як анемія та псоріаз. Лікувальні властивості кешью обумовлені його складом. Так, селен, вітаміни і жирні кислоти дозволяють зміцнити імунітет, підвищити концентрацію уваги, поліпшити пам'ять, а також поліпшити функціонування серцево-судинної системи. Наукові дослідження японських вчених доводять той факт, що вживання кешью позитивним чином позначається на здоров'я порожнини рота та стан ясен.
Для чоловіків
Вживання ядер дозволяє підвищити сексуальний потяг і чоловічу силу. По суті, горіх не є афродизіаком, однак унікальне поєднання мікроелементів та цінних речовин, а також заряд енергією дозволяють досягти такого ефекту, а також поліпшити репродуктивну функцію завдяки підвищенню рухливості сперматозоїдів. Більше того, застосування кешью є профілактикою розвитку серцево-судинних захворювань і утворення холестеринових бляшок. Здорове серце дозволяє чоловікам повноцінно займатися спортом, підтримувати свою м'язову масу і бути активними.
Для жінок
Вітамін Е, корисні жирні кислоти та цінні рослинні жири у складі ядер зберігають красу і доглянутість волосся, шкіри та нігтів. У свою чергу недолік магнію, що є однією з причин хворобливих менструацій, може так само бути заповнений за допомогою вживання кешью в їжу. Висока поживність горіха дозволяє швидше відновитися після інтенсивних фізичних навантажень і не мати проблем зі сном.
При схудненні
Всі горіхи є неймовірно калорійним продуктом, багатим на корисні рослинними жирами і вуглеводами. Кешью не є винятком. Під час схуднення важливо приділяти увагу кількістю споживаної разом з їжею енергії. Вживаючи не більше 15-20 грамів цього сорти горіхів в день, організм отримає необхідну кількість цінних ліпідів. Більше того, в такій невеликій жменьці міститься близько 100 ккал, це значення легко вписується в розраховану щоденну калорійність раціону, спрямованого на втрату зайвої ваги. До того ж клітковина у складі ядер дозволить швидко відчути насичення, надовго позбутися від почуття голова і не переїсти.
При вагітності
Навіть у тому випадку, якщо до вагітності алергічні реакції, викликані вживанням кешью, не спостерігалися, слід підійти до застосування цього продукту під час вагітності з обережністю. Невелика жменька горіхів – 10-15 штук – стане відмінним джерелом енергії і цінних речовин для майбутньої матері і плода.
Застосування в кулінарії
Горіх має дуже ніжною і маслянистою текстурою, буквально тане в роті. Він є інгредієнтом багатьох індійських і в'єтнамських страв, проте не менш широко застосовується в європейській кухні, будучи смачною добавкою до салатів, випічки, десертів і морозива. Цей горіх утворює прекрасне поєднання з рисом, свіжими або тушкованими овочами, а також з м'ясом і птицею, які є основою деяких пікантних соусів. В сирому, смаженому або підсоленому вигляді кешью є прекрасною самостійною закускою.
Кешью в дитячому раціоні харчування
До питань присутності горіхів в раціоні харчування молодших членів сім'ї слід підходити з обережністю. У разі схильність малюка до харчових алергій краще мінімізувати або виключити вживання кешью. Схильність до повноти або наявність зайвої ваги є свого роду протипоказаннями до вживання горіхів в дитячому віці.
Шкоди та протипоказання кешью для людини
Чрезмерное употребление ореха может вызвать аллергическую реакцию и спровоцировать набор лишнего веса вплоть до развития ожирения. Если лишний вес присутствует уже, то рекомендуется употреблять не более 15-20 граммов данного продукта в день. Если вдруг оказаться в местах произрастания дерева с кешью, то от его употребления в пищу прямо с ветки следует воздержаться. Дело в том, что на поверхности свежесобранного ядра присутствует маслянистая ядовитая пленка. Соприкосновение этой пленки даже просто с человеческой кожей может вызвать сильнейшую реакцию, похожую на ожог: кожа покраснеет и покроется волдырями. Очистка, промышленная обработка и обжаривание делают орех безопасным для употребления в пищу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Nats |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип | Кешью |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1000 г |
Тип обробки | Сирий |
Користувальницькі характеристики | |
Об`єм | 1000 |
- Ціна: 465 ₴/кг