Желатін харчовий поросячий ( 180 bloom)
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Желатин — суміш білкових тіл тваринного походження - желеподібна речовина, що утворюється при вываривании у воді сухожиль, зв'язок, кісток і деяких інших тканин, до складу яких входить колаген (білок). Желатин застосовується в медицині як джерело білків для лікування різних порушень харчування; у фармакології для виробництва капсул та супозиторіїв; у харчовій промисловості для виготовлення кондитерських виробів – желе, мармеладу та ін Желатин застосовують також для виробництва морозива для запобігання кристалізації цукру та зменшення згортання білка. Сухий желатин харчовий — безбарвний або світло-жовтий, без смаку і запаху. Молекулярна маса вище 300000; в холодній воді і розведених кислотах сильно набухає, але не розчиняється. Набряклий желатин розчиняється при нагріванні, утворюючи розчин, який застигає в холодець. Калорійність желатину Харчової желатин володіє величезною кількістю білків, а його калорійність складає 355 кКал на 100 р. Вживання даного продукту у великих кількостях може призвести до появи зайвих кілограмів.
Корисні властивості желатину Желатин складається з суміші білкових речовин тваринного походження і містить 18 амінокислот, у тому числі гліцин, пролін, оксипролін, аланін, глютоминовую і аспарагиновые кислоти. Вони покращують обмін речовин, підвищують розумову працездатність та зміцнюють серцевий м'яз, є одним з основних джерел енергії центральної нервової системи, м'язів і головного мозку. Не так давно був проведений експеримент, метою якого було підтвердити корисні властивості желатину, що складається з клейких речовин хрящів і м'яса. Вважається, що якщо вживати желатин у вигляді порошку, то це запобігає руйнування суглобових хрящів. В якості піддослідних були задіяні 175 літніх людей, хворих остеоартритом колінних суглобів. Всі вони з'їдали по 10 грамів порошкового желатину щодня. Вже через 14 тижнів застосування було відзначено значне поліпшення рухливості суглоба і сили м'язів. Желатин додають у мед для підвищення в'язкості. При цьому погіршуються смак і аромат, знижується ферментативна активність та вміст інвертованого цукру, а кількість білка підвищується.
Основні | |
---|---|
Виробник | УКК |
Країна виробник | Голландія |
Склад | свинячий |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 680 ₴/кг