
Зіра кумін мелений 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Зира кумин обладает сильным пряным острым запахом и вкусом с ореховой ноткой. Самое популярное блюдо, в котором используют кумин (или зиру) повсеместно - это плов.
Кумин (зиру) добавляют в рыбные и мясные блюда.
Овощное рагу будет Вам признательно за специю кумин - зира придаст замечательную ароматную нотку Вашему блюду; впрочем, как и жареные овощи.
Вообще зиру не только вкусно, но и полезно добавить в блюда с горохом, фасолью, бобами (например, дхал), картофелем, т.к. зиру улучшает переваривание этих «тяжелых» для пищеварения продуктов.
Дуже гарні супи з додаванням в смаження (цибуля, морква) куміна.
Зернятка куміна додають у тісто для випічки. Також кумін зустрічається в деяких випадках.
Кумін додають в м'ясні маринади, а також у мариновані овочі та фрукти.
Мелена зіра хороша в салатах, кисло-молочних напоях, вареннях і джемах.
В Африці (Алжир, Марокко) спецію кумін додають в боршеты - своєрідні люля-кебаб, також зіру використовують у приготуванні магрибського кус-куса.
Сир з кумином - хіт у Франції.
Греки і німці обожнюють додати зіру в сосиски і ковбаси, тушковане м'ясо, квашену капусту.
Кумин (зиру) добавляют в рыбные и мясные блюда.
Овощное рагу будет Вам признательно за специю кумин - зира придаст замечательную ароматную нотку Вашему блюду; впрочем, как и жареные овощи.
Вообще зиру не только вкусно, но и полезно добавить в блюда с горохом, фасолью, бобами (например, дхал), картофелем, т.к. зиру улучшает переваривание этих «тяжелых» для пищеварения продуктов.
Дуже гарні супи з додаванням в смаження (цибуля, морква) куміна.
Зернятка куміна додають у тісто для випічки. Також кумін зустрічається в деяких випадках.
Кумін додають в м'ясні маринади, а також у мариновані овочі та фрукти.
Мелена зіра хороша в салатах, кисло-молочних напоях, вареннях і джемах.
В Африці (Алжир, Марокко) спецію кумін додають в боршеты - своєрідні люля-кебаб, також зіру використовують у приготуванні магрибського кус-куса.
Сир з кумином - хіт у Франції.
Греки і німці обожнюють додати зіру в сосиски і ковбаси, тушковане м'ясо, квашену капусту.
Основні | |
---|---|
Виробник | УКК |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Зіра |
Вага | 1000 г |
Склад | кумін зіра |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Мішок |
- Ціна: 350 ₴/кг