Продавець Рестсервіс плюс розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1419 відгуків
ПРАЦЮЄМО ЗА ПОВНОЮ АБО ЧАСТКОВОЮ ПЕРЕДОПЛАТОЮ ДЕТАЛЬНІШЕ
+380 (96) 340-10-46
+380 (99) 217-09-80
Деснянська ,самовивозу немаэ, Київ, Україна
«Рестсервіс Плюс»
Кошик
Розмарин листя сухий 1 кг, фото 1

Розмарин листя сухий 1 кг

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Для чого використовують розмарин у кулінарії

У італійській кухні трояндарин використовують для приготування різних страв. Свіже і сушене листя кладуть у страву з рибамяса і птахи, використовують у супах, і будь-які маринади теж обходяться без розмарину. Його додають до різних соусів, ароматизують оливкову олію та оцет.

Розмарин у минулому майже не використовувався, але тепер вона використовується в кожному магазині. Його продають у сухому вигляді, цілим листям і молотом. Розмарин належить до сумішей «Прованські трави», « Італійські рослини» та багатьох інших наборів, які господині використовують для приготування різних страв: м’яса, риби, грибів та капусти, картоплі та баклажанів.

З якими спеціями поєднується трояндарин

Розмарин у кулінарії не поєднується з усіма прянощами. З лавровим листям його зазвичай не використовують, тому що аромати цих двох спецій дуже схожі. Аромат розмарину посилюють і доповнюють петрушку, використовують його з чорним перцем, чабрецем, базилікою, майораном, орегенно.

Основні
ВиробникУКК
Країна виробникМарокко
Вага1000 г
Складрозмарин
Користувальницькі характеристики
УпаковкаМішок
  • Ціна: 220 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner