
Розмарин сушений 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Для чого використовують розмарин у кулінарії
В італійській кухні розмарин використовують під час приготування будь-яких страв. Свіже та сушені листя кладуть у страви з риби, мяса і птиці, використовують у супах, будь-які маринади теж не обходяться без розмарину. Його додають у різноманітні соуси, ароматизують оливкову олію й оцет.
Раніше спеція розмарин у нас практично не використовувалася, але тепер ця пряність є в кожному магазині. Його продаються в сушеному вигляді, цілим листям і меленим. Розмарин входить до складу сумішей «Прованські трави», «Італійські трави» й багатьох інших наборів, які господині використовують для приготування будь-яких страв: з м'яса та риби, грибів і капусти, картоплі та баклажанів.
З якими спеціями поєднується розмарин
Розмарин у кулінарії поєднується не з усіма прянощами. З лавровим листом його зазвичай не використовують, тому що аромати цих двох спецій дуже схожі. Аромат розмарину підсилює й доповнює петрушка, використовують його з чорним перцем, чебрецем, базиліком, майораном, орегано.
Основні | |
---|---|
Виробник | УКК |
Країна виробник | Марокко |
Вага | 1000 г |
Склад | розмарин |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Мішок |
- Ціна: 220 ₴/кг