Ламінарія сублімована морська капуста Китай 1 кг (17+)
ЛАМІНІЯ (МОРНА КАПУСТА) сублімована.
Виробник: Китай.
Збільшення в масі (ступінь розбухання) — у 17 разів.
Не вимагає попереднього промивання та варіння.
Спосіб приготування
Замочити ламінарію на 2-3 години в холодній воді (на 1 частину водоростей беруть 20 частин води). Водночас маса ламінарії збільшується приблизно в 17 разів. Викласти на друшляк, дати воді стекти. Потім додати приправи, олію (льняну, кедрову, кунжутну, гірчичну). Усе перемішати. Морська капуста готова.
Варити її небажано, тому що весь смак і всі вітаміни губляться.
Для тих, хто не переносить смаку морської капусти: додавайте 1 чайну ложку сухої морської капусти до готових страв. Смак буде невідчутним, а йод і фосфор засвоються організмом.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Без упаковки |
Вид продукції | Сушена |
Склад | морська капуста |
- Ціна: 1 170 ₴/кг