
Чорний кмин калінджі Індія 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Застосування у кулінарії Він надає страві пікантності, гостроти, неймовірного аромату. В індійській кухні зерна додають навіть у десерти: морозиво, желе, випічку. Їжа вийде ще смачніше, якщо кмин попередньо обсмажити на гірчичному маслі. Калінджі додають у: соління; кондитерські вироби; страви з овочів та бобових; м'ясні страви; маринади та соуси.
Основні | |
---|---|
Виробник | УКК |
Країна виробник | Єгипет |
Тип спецій | Кмин |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 295 ₴/кг