
Коріандр мелений 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Як зберігати
Цю вишукану пряність для зберігання необхідно помістити в тару та щільно закрити кришкою. За рахунок ефірних олій, які містяться в меленому коріандрі, страва набуває пряного аромату та незвичайного смаку. При неправильному зберіганні масла просто випаруються і з'явиться затхлий запах.
Застосування у кулінарії
Ця запашна спеція застосовується у багатьох кухнях світу. Особливу популярність здобув мелений коріандр на Сході. Для жителів Індії він незамінний для приготування сумішей масалу і найсмачніших східних ласощів, особливо посилення аромату хлібобулочних виробів. Найчастіше його додають у ?ефіопську суміш бербере та туніську офак.
Він є невід'ємним компонентом:
ковбасок та сосисок (Німеччина);
шиш-кебабів (Туреччина);
аджики, соусів ткемалі та сацибелі (Кавказ).
Насіння кінзи застосовують не тільки меленими, а й цілими. Ця пряна спеція відома і широко застосовується у мексиканській кухні.
Молотий коріандр застосовують для ароматизації батонів, хлібців, здобних булочок, пряників, медових пряників та марципанів. Його додають як приправу для ковбас, сирів, страв з м'яса, риби в маринованому і солоному вигляді, червонокачанної та савойської капусти, молочних супів і маринадів.
Коріандр використовують для створення різних композицій із спецій. чудовий у поєднанні з перцем чилі та часником.
Ця пряність здатна суттєво покращити смакові якості страв із квасолі та сочевиці.
Основні | |
---|---|
Виробник | КК Крок |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Коріандр |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Мішок |
- Ціна: від 78 ₴/кг