
Клюква в’ялена 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
В'ялену журавлину додають у сир, кашу, мюслі, салати. З в'яленою журавлиною можна згасити курку, приготувати соус, зварити компот або спекти кекс. Ягоди включають до складу маффінів, пирогів, тортів, печива. Ними прикрашають морозиво та десерти.
Журавлина - це відмінний інгредієнт, який можна використовувати в різних стравах. Ось кілька способів застосування в'ялених журавлин:
1. У салатах
В'ялена журавлина додає насолоду та кислинку в салати. Вона відмінно поєднується із зеленим листям, горіхами та сирами.
2. У випічці
В'ялена журавлина може бути додана в печиво, кекси або хліб.
. У кашах та йогуртах
Додайте в'ялену журавлину в ранкові каші або йогурти для додаткового смаку та текстури.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Журавлина |
Вага | 1000 г |
Основні | |
Тип | Вагові |
- Ціна: 333 ₴/кг