
Чаман 1 кг (фенугрек, пажитник) мелений
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Чаман.Основне застосування фенугрека (пажитника) в кулінарії – це як загусник. Особливо популярний він у цій ролі на Сході, в Індії, де його додають у соуси, супи, підливи, страви з бобових, що робить їх густішими і до того ж ці індійські спеції надають їм особливий горіховий аромат. Кладають його в Індії також у сурогатну каву.
Цю приправу додають у м'ясні, рибні, овочеві страви, супи, салати, гарніри, соуси, підливи, маринади
ак вживається в їжу
Слід розуміти, що у чистому вигляді (тобто 100% моносклад) пажитник як пряність використовується рідко — переважно він виступає цінним компонентом ароматних сумішей: хмелі-сунеллі, каррі, обсипка для бастурми тощо. А ще самі гіркувато-в'яжучі плоди метхи готують, так само, як і бобові:
гасять;
відварюють;
замочують та пророщують.
Перед додаванням у блюдо цілісних зерен рекомендується прожарити на сковороді.
До речі, ще один напрям кулінарного застосування фенугрека — як гастрономічний акомпанемент для страв з бобових, овочів та грибів. В Індії з ним готують унікальний десерт «Ладу». З сушеним і свіжим листям випікають хліб і хлібці, а також обсмажують у фритюрі закуску пакору.
Основні | |
---|---|
Виробник | УКК |
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 180 ₴/кг