Муер деревний гриб сушений 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Деревний гриб муер має особливий попит і в європейських країнах, і в країнах азіатського регіону. Особливо багато в нього фанатів у Кореї, Японії та Китаї, звідки він родом. У гастрономії Піднесений цей гриб займає важливе місце, втілюючи кулінарну філософію, яка свідчить, що страва має не тільки тішити смакові рецептори, а й надавати лікувальний ефект. Муер — Аурикулярія доглянута (Auricularia auricula), що називається також «деревні вушка» або «чорний китайський деревний гриб», являє собою деревні гриби чорного кольору. Зовнішній вигляд: тонкі та ламкі капелюшки деревного гриба, розміром від 2 до 10 см, схожі на невеликі шматочки обгорілого паперу, у свіжому вигляді мають форму раковини.Вкус і аромат: Муеру властивостей легкий аромат серпанку, м'якоть має хрящеподібну хрящів консистенцію й солодкуватий смак. Після замочування запах уліткується, а гриби набувають нейтрального смаку. Склад і властивості: Муер є потужним антиоксидантом, накопичувачем йоду, містить життєво важливі для людини білки, вуглеводи, вітаміни, а також желатин, що має чудову властивість очищення та вимощування. Має у своєму складі комплекс із восьми амінокислот, провітаміни та інші рідкісні елементи, що зменшують ризик появи різних захворювань. Муер очищає легені, кишківник, запобігає тромбоутворенню в кровоносних судинах, допомагає запобігти старінню організму. Спосіб приготування: Замочити гриби у воді кімнатної температури на 4-6 годин, мінімальний час замочування — 30 хв. Води мають бути досить багато, позаяк гриби збільшуються в розмірі у 8-10 разів (смачок гриба, що дозрівається в столовій ложці, вбирає приблизно 150-250 мл води). Гідратовані (розмоклі) гриби ретельно промити, видалити жорстке коріння й забруднені піском місця, відкинути на сито та дати воді стекти. Розділити «великі сімейки» на окремі «душки», дрібно різати Муер не потрібно. Застосування: Гриби муер мають порівняно нейтральні смакові якості, тому їх можна поєднувати з будь-якими харчовими продуктами. Як основна самостійна страва їх не використовують, але часто додають до різних супів, салатів, гарнірів, холодних закусок, а також до тушкованих і смажених страв.Гриби муер рекомендують смажити зі спеціями. Розігрівають сковорідку, кладуть червоний перець, мелений кінзу, додають оливкову олію та смажать упродовж 2 хвилин. Потім додають заздалегідь підготовлені гриби та смажать ще приблизно 10 хвилин. Грибам дають охолонути й посипають свіжою зеленню. З грибів муер виходить чудовий гарнір для смаженої картоплі, вареного рису або свинини. Також їх використовують під час приготування делікатесних салатів. Зберігання: Гриби муер зберігають у герметичній тарі за температури 18-200 °C і відносної вологості 70%. У разі дотримання умов зберігання в сухому вигляді можуть зберігатися 3 роки. У гідративаному вигляді можна зберігати 2-3 дні в холодильнику в закритому посуді. Для запобігання висиханню в посуд додають воду
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | УКК |
Країна виробник | Китай |
Тип | Вагові |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 640 ₴/кг