Продавець Рестсервіс плюс розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1279 відгуків
ПРАЦЮЄМО ЗА ПОВНОЮ АБО ЧАСТКОВОЮ ПЕРЕДОПЛАТОЮ ДЕТАЛЬНІШЕ
+380 (96) 340-10-46
+380 (95) 496-10-46
Деснянська ,самовивозу немаэ, Київ, Україна
«Рестсервіс Плюс»
Кошик
Кардамон зелений 1 кг цілий, фото 2

Кардамон зелений 1 кг цілий

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Наш асортимент : овочі, фрукти, зелень, цитрусові, екзотичні фрукти, трави, спеції, горіхи , сухофрукти.Доставка в заклади громадського харчування Києва

Застосування кардамону в борошняних виробах і солодких начинках традиційно для європейської і російської кухонь. Ним ароматизують тісто для оладок, печива, пряників, пряників, булочок з родзинками, солодких пирогів з начинкою з маку та ін. Без кардамону неможливо уявити східні солодощі. З ним готують мигдальні трубочки, пахлаву, шароц, варення з баклажанів, зелених томатів, волоських горіхів. В Індії пряністю обов'язково присмачують морквяну і бурякову халву, солодкий вермішелевий пайзам.
Досить часто кардамон використовується в голландських бисквитах, у скандинавських пироги та печиво. Кардамон часто присутня в індійських солодощі та напої. Часто з-за високої ціни кардамон додають тільки у святкові страви. Також кардамон використовують для розсолів, в пунші, глінтвейні. Його можна додавати у м'ясні страви, страви з молюсками. Ще одне застосування – в заварних кремів і деяких російських лікерах. Для додання особливого смаку кардамон використовують при приготуванні турецької і арабської кави.
Кардамон використовують також для поліпшення смаку і аромату підлив, соусів. У поєднанні з іншими прянощами, наприклад з шафраном, кмином, додають варену рибу; з червоним перцем — у смажену рибу; з кайенским перцем — в запечену рибу та інші морські продукти; з майораном — в холодець із риби і т. д.
В харчовій промисловості кардамон додають гірчицю, соуси, у варення з горіхів. Він входить в пряні суміші для маринування оселедця, кільки, салаки. У невеликих кількостях виправляє смак ковбас, особливо ліверної.
Пряність із-за своїх пекучих властивостей вимагає обережного поводження

Основні
ВиробникУКК
Країна виробникМадагаскар
Тип спеційКардамон
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Вага1000 г
Складкардамон цілий зелений
  • Ціна: 2 150 ₴/кг