
Фундук бланшований, очищений, Туреччина 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Фундук недарма вважають природним джерелом корисних речовин. Він містить 20% рослинного білка, 13% вуглеводів, 12% протеїну і близько 60% масел. Широко представлена група мінеральних речовин.
Наприклад, різанина у 100 г орешок — 618 мг, фосфор — близько 400 мг. А за вмістом заліза йому поступаються будь - які фрукти. У 100 г фундука його більше 4 мг. Ще є магній, кальцій, натрій, цинк.
Вводяться в хімічний склад орешків і вітамінів. Серед них є широкий спектр вітаміну B, вітаміну E, є гліцериди пальмітинової, стеаринової, олеїнової кислоти.
Маленькі смакові орішки допомагають боротися з різними захворюваннями.
Наприклад, у дієтологів він потрапив до числа фаворитів. Коли бракує калорій, порівняно з іншими продуктами, протеїнова цінність цього продукту цілком достатньо для застосування його замість м'яса. Дуже корисною є фундук і тоді, коли треба після тривалої хвороби відновити сили.
Речі, які багаті на фундук, можуть ефективно протистояти захворюванням серця та судин. Коли ви з’їдете горсточку, то можете зміцнити м’язи серця, зробити стінки судин еластичними.
При ревматизмі горіхи рекомендують змішувати мед з медом. Цей засіб вважається дуже ефективним. Паперові фундуки рекомендують розтерти борошно і приймати разом із родзинками.
ем.
Основні | |
---|---|
Виробник | Nats |
Країна виробник | Грузія |
Тип | Фундук |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1000 г |
Ціна за 1 кг | 298 |
Користувальницькі характеристики | |
Об`єм | 1000 |
- Ціна: 775 ₴/кг