
Чай Матча японський 200 грамм
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Маття (мачча, мат-ча, матча) — це зелений чай, що виготовляється у формі порошку. Матча є традиційним чаєм, використовуваним у японській чайній церемонії. Має солодкуватий смак і насичений аромат. Завдяки великому вмісту в листі хлорофілу чай має яскраво-зелений колір, за що його іноді називають нефритовим напоєм.
Вперше маття з'явилося в Китаї в Х столітті під час правління династії Сун. В Японії ж нефритовий напій був завішений уперше. І якщо на батьківщині чай був поступово забутий, то в Японії він здобув велику популярність і став невіддільною частиною місцевої культури.
Чим корисний маття На відміну від інших сортів чаю матча, випивається разом із чайним порошком, що робить одну чашку матча рівною за силою впливу всіх корисних властивостей десяти чашок звичайного зеленого чаю. Матча містить велику кількість антиоксидантів, а також мікроелементів (кальцій, цинк, залізо, магній, натрій, фосфор тощо) і вітамінів (А, С, Е, В1, В6).
Як приготувати маття Для того, щоб приготувати нефритовий напій, потрібно взяти порожнистої ложки чаю матча та покласти його в спеціальну велику низьку чашку — матча-дзяван. Потім нагріти до температури 70-80 градусів мінеральну або ключову воду, і влити її в матчі-дзяван. Після чого збити напій до утворення невеликої піни за допомогою бамбукового чайного вінчика. Матча п'ється в чистому вигляді, без додавання цукру, меду або молока. У традиційній чайній церемонії заведено пити матча, перебуваючи в тиші та спокою. Крім традиційного чаювання, порошок матча використовується для приготування, морозива, цукерок, різноманітної випічки та коктейлів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Тип чаю | Матча |
Вага | 200 г |
Користувальницькі характеристики | |
Склад чаю | водорості |
- Ціна: 720 ₴