Зерна кукурудзи для попкорну 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Зерна кукурудзи мають мати міцнішу оболонку, як би розкрити лак. Важливо те, що склад зерен кукурудзи для попкорну вирізняється особливим поєднанням таких складників, як крохмаль, клітковина та волога. Під час нагрівання зерен волога всередині них розширюється, міцна оболонка до певного моменту стримує цей процес і не тріскає, тому пара встигає рівномірно розподілитися на всьому зернику.
У момент ж вибуху, рівномірно розподілена волога розкриває й розпушує м'якоть зерна. Водночас нерозкритих кукурудзанок має бути не більш ніж 2% від загального об'єму.
Зовсім інша картинка спостерігається, якщо спробувати підігріти кормові або продуктові сорти кукурудзи. Їхня м'яка оболонка трісне майже відразу й у вас вийде просто кукурудза, що луснула.
З якої кукурудзи роблять попкорн?
З відмінностями та особливостями ми розібралися, але залишився питання — так яке ж кукурудзу використовують для попкорну? Є не один сорт кукурудзи, що правильно лопатується, для отримання чудового попкорну.
Джерело: http://womanadvice.ru/kukuruza-dlya-popkorna
Основні | |
---|---|
Культура | Кукурудза |
Виробник | America |
Тип | Попкорн |
Упаковка | |
Вага | 1 кг |
Зберігання | |
Термін зберігання | 12 міс |
- Ціна: 110 ₴/кг