
Пастернак корінь мелений
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.15 кг сушеного пастернака відповідають 150 кг. свіжого продукту. Тому що під час сушіння втрачається до 90% води, ви відчуваєте, наскільки це вигідно.
- Широко використовується в домашній кулінарії, тому чудово підійде для продажу у великих торгових мережах, супермаркетах, магазинах
- У харчовій промисловості — під час виробництва спецій, сумішей, сухих концентратів, паст, консервації
- Як харчовий барвник під час виробництва харчових продуктів
- У Horeca для ресторанного бізнесу
- У вегетаріанській та веганській кухнях
-
Пастернак посівний (Пастернак посівний) — Pastinaca sativa L. Сімейство селера — Apiaceae.
Дворічна рослина з товстим солодкуватим і приємно пахлимаючим коренем. Стебель гострий. Листя перисте. Квітки жовті. Плоди округло-еліптичні, плоскостиснені, жовтувато-буровані. Квітить у жовтень-серіал. Плоди дозрівають у вересні. Відомо тільки в культурі.
-
Сушені коренеплоди пастернака використовуються в порошкових приправах, сумішах. Зелень пастернаку, хоч і слабопряна, теж використовується в кулінарії як у свіжому, так і в сушеному вигляді. Часто його використовують під час заготівлі проти супових сумішей, додають до будь-яких овочевих страв для ароматизації. Важливу роль відіграє пастернак у консервній промисловості, є обов'язковим інгредієнтом багатьох консервів, наприклад, овочевих.
Пастернак, крім іншого, чудова кормова рослина для тварин і птиці, її охоче поїдають, наприклад, свині. А в корів він неабияк підвищує якість молока та олії.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Вагові |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Пастернак |
- Ціна: 350 ₴/кг