Клітковина з насіння гарбуза
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Виготовляється цей різновид харчової добавки з насіння гарбуза, саме тому вона багата на кислоти Омега. Ви можете використовувати її як душу забажає: додавати в коктейлі або кефір, салати, супи та каші. Перевага гарбузової клітковини в тому, що її можна вживати навіть тим, хто сидить на дієті або людям, у яких алергія на глютен, що міститься в багатьох продуктах. Переваги гарбузової клітковини для організму: Виводить з організму всі канцерогенні речовини та токсини зменшить відчуття голоду, пригнічує апетит Насичує, зміцнює серцево-судинну систему Поліпшить роботу шлунка та кишківника Очистить печінку, нирки Позбавить запорів Омолоджує шкіру, зменшить рівень шкідливого холестерину та цукру, Допомагає схуднути, як бачите, гарбузова клітковина є по-справжньому чарівним продуктом. Саме тому радимо увімкнути її до раціону не тільки тих, хто бажає схуднути, але й тим, у кого немає проблем зі здоров'ям. Якщо ви збираєтеся використовувати клітковину для схуднення, пам'ятайте — без правильного харчування й регулярних фізичних вправ результату не буде. Попри те, що добавка дійсно сприяє спалюванню підшкірного жиру та допомагає скинути вагу, це не означає, що вона є панацеєю. А ось у разі дотримання потрібного раціону у вас обов'язково все вийде і ви худнутимете набагато швидше. Гарбузова клітковина: застосування Використовувати її потрібно точно так само, як і інші типи клітковини. Насамперед потрібно дотримуватися певного дозування й не перевищувати його. На добу потрібно вживати 15 грамів добавки, розділіть цю кількість на три приймання. В 1 столовій ложці міститься 5 грамів клітковини. Залийте її невеликою кількістю води, щоб розмочити її та залиште на 10 хвилин, потім з'їжте. Вживати розмочену клітковину потрібно за пів години до їди. Також ви можете залити її йогуртом, кефіром або соком, додати в сухому вигляді в страву. Тривалість вживання гарбузової клітковини становить місяць, потім зробіть перерву на 1-2 місяці та за бажання повторіть курс. Корисна порада: клітковина набагато краще засвоюється, якщо ви споживатимете велику кількість води впродовж дня. Завдяки рідині вона збільшується в розмірах і наповнює шлунок, швидше засвоюється організмом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Гарбуз |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 |
- Ціна: 180 ₴/кг