
Какао алкалізоване 10-12%
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Какао-порошок алкалізований — продукт, виготовлений методом помелу какао-бобів, оброблений лужними солями. Какао має приємний аромат, надає кондитерським виробам смаку шоколаду. Використовувати какао-порошок можна для приготування напоїв, випікання шоколадних кондитерських виробів, а також як посипку.
Переваги какао-порошка алкалізованого , порівнюючи зі звичайним:
- покращений смак і аромат какао-порошка (у процесі алкалізації какао-порошку, знижується рівень дубильних речовин, які надають гіркий присмак продуктам із какао-бобів);
- швидка розчинність у воді;
- насиченіший колір;
— дрібний помел.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 1000 г |
Жирність | 12 % |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Мішок |
- Ціна: 225 ₴/кг