Шиїтаке цілий сушений гриб
Корисні та смачні гриби, що широко застосовуються в рецептах японської, тайської, в'єтнамської та китайської кухні. Гриби шиїтаке цінуються за те, що насичуються смаком інших продуктів, не заглушуючи його. Готуються й окремо, і використовуються в різних гарячих стравах японської, китайської, тайської, в'єтнамксклої кухні, у поєднанні з м'ясом, овочами та локшиною, прекрасно доповнюючи смакову гаму будь-якого продукту.
Хочете дізнатися, у чому полягає користь грибів шиїтаке? Читайте про це тут!
Характеристики
Харчова цінність на 100 г продукту: Білки — 28 г, жири — 1 г, вуглеводи — 50 г.
Енергетична цінність: 1341 кДж.
Виробник: В'єтнам
Термін придатності 24 місяці.
Умови зберігання: у сухому, вентильованому місці, за кімнатної температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | УКК |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 750 ₴/кг