Перець чилій молотий 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Червоний перець чилі - спеція виготовлена з гіркого перцю. Цей червоний перець має кілька назв: гострий, червоний, гострий, чилі. Перець чилі спочатку привезли з Центральної Америки, але тепер він культивується у всіх країнах з теплим кліматом. З’являється червоний перець з білків, жирів, вуглеводів, клітковини, капсаїцин. Крім того, вони містять багато вітамінів і мінералів, органічних сполук (жирні кислоти, ефірні олії, жирні кислоти, моносахариди та дисахаріди, азотні речовини). Жучий молотовий перець застосовують у харчовій промисловості, медицині та косметології. У кулінарії та харчовій промисловості червоного перцю було досить багато. Постійність додають до різних м’ясних страв, до птахів, салатів, супів і борщів. З добавкою перцю готують різні соуси, заправки для салатів, маринади, суміші спецій. Дуже цікаве і корисне поєднання кисломовних продуктів з добавкою молотового перцю чилі. Його можна додати до кефір, б’яженки, простоквашу або йогурту. Цікавий пікантний смак і енергійний ефект дасть чашка какао, каву або гарячого шоколаду якщо в нього додати трохи молотового гіркого перцю. Багато кулинарів додають молотний перець цукерок, цукерок і десертів. У косметології роблять різні барвники із молотого червоного перцю, крема, а також обгорання від целюліту. Корисні властивості червоного перцю чилі:
Каліфорійність: 314 кКал.
Енергетична цінність продукту Перець чилі молотовий:
Білки: 12.26 г.
Жири: 16.76 г.
Вуглеводи: 20.46 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | УКК |
Країна виробник | Китай |
Тип спецій | Перець чилі |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Мішок |
- Ціна: 180 ₴/кг