Чорний деревний гриб Муер сушений 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Масований чорний деревний гриб є супернакопієм йоду, містить білки, вуглеводи, комплекс вітамінів, життєво необхідних для людини, а також желатин, який має чудову властивість очищувати і вимаслювати. У грибі міститься вісім амінокислот, провітміні та інші рідкісні речовини. Споживання гриба муер (складні вушки) сприяє зменшенню ризику захворіти на рак. Очищений гриб муер очищає легені (дядаря відхаркуючого ефекту) і кишечник від ами (продуктів неповного метаболізму), муер попереджає про тромбоформування в кровоносних судинах і збільшує вінцеве кровообіг. Рекомендується працівникам гірнорудної, текстильної промисловості, а також підприємств з високою запиленістю повітря, а також завдяки лікам гриба муер По аналізум про властивості лікарського гриба муер неповторні. У 100 грам чорних грибів Муер міститься 10.6г білка, 1.2г жиру, 65.5.5г вуглецю, щільні волокна 7.0г, кальцій 357мг, фосфор 201мг, залізо 185мг, вітаміни B1, B2, каротин, нікотинова кислота та інші корисні вітаміни та мінерали. Вміст заліза в грибах муер перевищує його вміст у 20разі, у свинячій печінці в 7 разів. Очевидні гриби муер сприяють кровожерливості. Вміст кальцію у карасі в 7 разів більший, ніж вміст кальцію в карасі. Крім того, гриби Муер сприяють доброму функціонуванню мозку, травної системи, опухалів і грибів муер. Американські вчені виявили, що рослинні кислоти, які містяться у грибах муер, творять серцево-судинну систему. Гриби муер стосуються здорової їжі. Застосовуючи гриба муер, коли виймаєте гриби - "древісні вушки" з пакета, відчувається аромат, що злегка відносить димом, але варто замочити гриби, як запах улетить. Ці гриби майже не мають смаку, але вони залишають на мові відчуття чогось гладкого і водночас приємно хрустять, применшення гриба муер в кулінарії. Дерев’яні вушка використовуються для приготування смажених та тушкових страв, а також супів. У деяких китайських стравах дерев’яні гриби — муер — традиційно пов’язані з висушеними бутонами тигрової лілії. Обробка грибів та приготування грибів. Після замочування деревні гриби муер збільшуються у розмірі 6-8 разів. Шматочок гриба муер, що прилягає до столової ложки, вбирає 250 мл води. Замочіть гриби на 30 хвилин, після чого відкиньте на сіто і промийте. Усуньте тверді корені та забруднені піском місця. Мелко різати деревні гриби не потрібно, досить розділити великі « сімейки» на окремі « мушлі», зберігаючи їх чудову хвилясту форму. Зберігання грибів Муер Гриби муер зберігають у сухому прохолодному місці. Дерев’яні гриби муе́р можуть зберігатися дуже довго. Розмочені гриби можна зберігати 2-3 дні в холодильнику, у закритій мисці з водою.Рецепт приготування страв з грибами муер: Салатик « Мер» Інгредієнти: гриби чорні дерев'яні муер, 1 цибулина, ростить. масло, соєвий соус, сіль, перець, оцет. Дістаньте гриби муер і залийте гарячою водою на 15-20 мін (гріб муер збільшиться в три-чотири рази). Розпарені гриби муер вимойте, відріжте тверді чоренки біля основи і поріжте соломиною. Поріжте цибулини і підсмажте у розжареній олії до напівготовки. Додайте гриби та прянощі, перемішайте і готуйте близько 5 мін, потім закрийте кришкою і товіть ще мін 5. Готовий салат викладіть на тарілку і охолодьте. Сховище салату близько тижня, не втрачає смаку, а навпаки наполягає і стає ще смачнішим.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Ама |
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Сушені |
Вид грибів | Гриб муер |
Тип | Вагові |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 640 ₴/кг
- Спосіб упаковки: під запайку кульок