Продавець Рестсервіс плюс розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1279 відгуків
ПРАЦЮЄМО ЗА ПОВНОЮ АБО ЧАСТКОВОЮ ПЕРЕДОПЛАТОЮ ДЕТАЛЬНІШЕ
+380 (96) 340-10-46
+380 (95) 496-10-46
Деснянська ,самовивозу немаэ, Київ, Україна
«Рестсервіс Плюс»
Кошик
Борошно для макаронів дрібного помелу, фото 2

Борошно для макаронів дрібного помелу

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Наш асортимент: овочі, фрукти, зелень, цитрусові, екзотичні фрукти, трави, приправи, горіхи, сухофрукти.Доставка в гуртопит  Києва безплатно!

Мигдальне борошно — це  мигдальний горіх   (солодкий) подрібнений до певної фракцій, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай, мигдальне борошно необхідне для приготування, випічки  горіхових начинок, пісочно-горіхових та білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, вона нерідко використовується як добавка для багатьох видів тіста. З мигдалевим борошном нерідко готують мигдальний крем — відмінну начинку для тарталеток і булочок.

Також  мигдальне борошно застосовується складу соусів і супів, які традиційні для середземноморської кухні. Завдяки мигдалевому борошном консистенція страв стає густішою. Дуже важливим аспектом використання мигдалевого борошна є те, що в ній зберігаються практично всі корисні властивості горіхових ядер, а також їх делікатний аромат і тонкий смак.

Без використання мигдалевого борошна просто неможливо уявити собі приготування багатьох десертних страв, які стали класикою кондитерської справи: наприклад, неймовірно ніжні тістечка, бісквіти дружинааз і декуаз, грушевий пиріг із франжипаном, , а також Chateau Pithiviers — знаменитий французький листовий пиріг.

Ще одним достатком мигдалевого борошна є те, що він підходить для чутливих людей. Річ у тім, що алергіки часто реагують на глютен — речовина, що міститься у виробах з інших видів борошна, тому мигдальний варіант чудово підходить як заміна конкретних продуктів. Калорійність мигдалевого борошна становить 602 ккал у розрахунку на 100 грамів.

Для того, кому не байдужо підтримання своєї ваги в нормі, буде цікаво дізнатися, що фахівці-дієтологи рекомендують використовувати під час приготування страв не пшеничну, й інші різновиди борошна, а саме цей різновид мигдалевого продукту. І це навіть попри те, що калорійність мигдалевого борошна практично вдвічі більше за поживну цінність борошна на основі пшениці.

Основні
ВиробникУкраїна ТД
ТипВагові
Вага1000 г
Країна виробникУкраїна
  • Ціна: 510 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner