Гарам масала індійська суміш спецій 1 кг Garam Masala
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Гараам масала— суміш спецій, яка використовується у північно-індійській кухні та кухні ряду інших південноазійських країн. Використовується як самостійно, так і в поєднанні з іншими спеціями. Слово «гарам» відноситься до насиченості спецій, а не до змісту капсаїцину (гостроти). Гарам масала - найпряніша суміш, яку використовують в Індії та сусідніх країнах для приготування місцевих страв.
Гарам масала – це ідеальна суміш спецій для супів з бобів та гороху, смажених закусок, м'яса, птиці, риби, соусів, овочевих салатів та вінегретів.
Дивовижні відтінки смаку гарам масала надає солодким стравам: кексам; пирогам з яблуками, грушею, гарбузом; гарячим трав'яним чаєм та фруктовим (особливо яблучним та грушевим) напоям.
Гарам масала - ароматна суміш, заснована на куміні та коріандрі в поєднанні з солодкими прянощами (кориця, кардамон, гвоздика та індійський лавровий лист). Досить м'яка.
Основні | |
---|---|
Виробник | Inda |
Країна виробник | Індія |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 1 200 ₴