Кориця мелена
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Наш асортимент : овочі, фрукти, зелень, цитрусові, екзотичні фрукти, трави, спеції, горіхи , сухофрукти.Доставка в заклади громадського харчування Києва
Застосування
У цілому вигляді корицю додають рідкі страви, в молотом — у другі і в тісто. Закладають її за 7-10 хвилин до готовності горячою страви і безпосередньо перед подачею на стіл — у фруктові салати, сирні маси і т. д.
У різних країнах корицю додають у їжу в різних кількостях. Особливо багато кладуть її в блюдо в східній, індійської та китайської кухні — в середньому від 0,5 до 1 чайної ложки на 1 кілограм рису, сиру, м'яса, тесту або на 1 літр рідини.
Цілі коричні палички можна використовувати для приготування рагу, рису, гороху і т. п. Спочатку паличку кориці потрібно прожарити трохи в олії до появи аромату.Перед подачею на стіл її можна вийняти.
Цілі коричні палички можна використовувати для приготування рагу, рису, гороху і т. п. Спочатку паличку кориці потрібно прожарити трохи в олії до появи аромату.Перед подачею на стіл її можна вийняти.
У східній, середньоазіатської і закавказької кухні корицю додають при приготуванні холодних і гарячих страв і домашньої птиці і других страв з баранини Корицю можна зустріти в харчо, чихиртме і самих різних пловах. У Китаї і Кореї вважають, що кориця облагороджує смак жирного м'яса. Також кориця входить до складу різноманітних сумішей сухих прянощів — карі, єреванська суміш, сухі духи, а також у суміші для фруктових, грибних і м'ясних маринадів. Корицею ароматизують лікери, пунші, гроги, домашні напої і десерти.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 52 г |
- Ціна: 99 ₴