Сухари панировочные Панко Panko1 кг
Сухарі Панко -традиційна японська панірувальна суміш для смаження у фритюрі, що складається з великої та повітряної сухарной крихти і, в залежності від виробника, приправ і прянощів.
Традиційно панко проводиться з хліба, позбавленого кірочок і випікати шляхом пропускання через дерев'яні або пластикові форми з тестом електричного струму. Отримувані при цьому буханки позбавлені щільних кірок і швидко черствіють, після чого розмелюють на особливих, менш травмуючих м'якуш млинах. За рахунок цього сама крихта виявляється більшою, а її структура більш насичена повітряними бульбашками в порівнянні з щільною крихтою європейського хліба.
Приправа використовується для смаження у фритюрі ролів, овочів, м'яса і морепродуктів. Панірувальна суміш зазвичай буває двох кольорів: яскраво-жовтого (з додаванням прянощів, в тому числі куркуми) і білого.
Панко надає пишність продуктам і більш красивий вигляд страв. Крім того, легка і повітряна текстура панірування дозволяє легко стікати зайвому маслу, роблячи страви менш жирними.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
Ціна за 1 кг | 180 |
- Ціна: 180 ₴