Рис Kainaat Basmati Rice Extra Long Grain 5 кг пропарений
В Індії його називають "Королем Риса", це дуже ароматний, вишукано довгий і тонкий сорт. Зерна басмати — найдовші у світі серед сортів рису, але головна його перевага — поєднання ніжності зерна, тонкого молочного аромату та властивості залишатися розсипчастим після приготування.
Під час оброблення рису видаляється тільки найвища оболонка, саме зерно залишається цілим і неушкодженим. Отже, зберігається вся користь рису сорту басмати. Басмати — це довгозерний рис із ніжною структурою зерна, незвичайним ароматом і неймовірно простим способом приготування.
Дуже добре поєднується з рисом зіркою (куміном). Якщо під час приготування додати дрібку цільних зерен ози, готова страва набуде ще прянішого та східнішого колориту.
Плов із використанням басмати виходить не просто розсипчастим, зерна виходять одне-к-одному.
Рис басмати використовується як самостійна страва, а також підходить для будь-якої страви.
Завдяки надзвичайному аромату та чудовим смаковим якостям, відварювальний рис басмати — це вже найсмачніший гарнір. Однак для посилення смакових якостей готової страви в Індії кулінари додають до нього різноманітні прянощі та спеції — куркуму, кмин, лимонний сік, перець, кінзу, а також кокосове або кунжутне олія. Подавати його заведено зі свіжими або тушкованими овочами. А в Європі, наприклад, рис Басмати є прекрасним доповненням до м'яса — індички, яловичини або курки.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Мішок |
Вид крупи | Ядриця (цільне зерно) |
Виробник | Колорит |
Користувацькі характеристики | |
Форма рису | Довгий |
Тип оброблення | Пропарений |
- Ціна: 580 ₴