Ванільний цукор Dr. Oetker 5 г (10 шт.)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Опис товару
Ванільний цукор — це солодкий харчовий продукт, який використовується для ароматизації різноманітних кондитерських виробів. Складається він із цукрового піску (або цукрової пудри) та ванільного порошку.
У разі впливу високих температур ванільний цукор не втрачає свого смаку й аромату, тому він ідеальний для випікання.
Щоб надати готовому кондитерському виробу тонкий аромат і неповторний смак, ванільний цукор заведено додавати безпосередньо в основу, тобто в тісто, крем, масу для десертів.
Ванільний цукор — одна з найпоширеніших ароматичних добавок. Його застосовують для приготування різних тортів і пудингів, солодких мусів і цукерок, здоби, молочних страв і різноманітних напоїв.
Основні | |
---|---|
Виробник | Dr. Oetker |
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 5 г |
- Ціна: 25 ₴