Паста з перцю ахі амарілло жовта Перу Pasta de Ají Amarillo Peruano Latina 450 г
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ця паста середньої пекучості з фруктовим смаком, що схожий на родзинки або в'ялені томати, є «національним інгредієнтом» у перуанській кухні та її заведено додавати в будь-яку страву, особливо в супи та соуси. Спробуйте амадрило в сальсі, маринадах, соусах або навіть у стравах, приготованих у японськомуперуанському стилі — тірадіто, сашимі та севі.
Склад | Перець чилі жовтий амарілло, крохмаль картопляний, сіль, регулятор кислотності: аскорбінова кислота (Е300), консервант: сорбат калію (Е202) |
Харчова й енергетична цінність | Білки 0 г; жири 0 г; вуглеводи 20 г; сіль 3 г; 80 Ккал/340 КДж. |
Умови зберігання | Зберігати в сухому та прохолодному місці, після розкриття зберігати в холодильнику |
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Перу |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 225 г |
- Ціна: 900 ₴