Перуанський Перець Rocoto
ROCOTO Перуанський перець рокото, Перу
Та й зараз перець користується великою популярністю у жителів Перуанського міста Куско, столиці Імперії Інків, там його називають «Канаріо», завдяки яскраво-жовтого кольору, схожим з оперенням канарки.
Аромат і смак з фруктовими відтінками. Гострота висока 50 000-100 000 Сковиллов
Перець чилі Rocoto має фруктовий смак з тропічної ноткою, типовою для цього виду. Так як стручки з досить товстими, м'ясистими, хрусткими стінками, їх найчастіше використовують у себе на батьківщині, в Південній Америці, в свіжому вигляді, наприклад, порізаними та доданими до сальсі, в свіжо приготованих соусах, в т. ч. для здобрювання традиційного рибного страви «Севіче».
У Перу він представлений у такому популярному блюді як «rocotos rellenos» — це іспанський рецепт, привнесений в перуанську кухню іспанськими колониалистами. Для його приготування плоди перцю фарширують рубаним м'ясом, звареними в круту яйцями, горіхами, сиром і запікають у кисло солодкому соусі.
У Болівії перець нарізують кубиками або скибочками і щедро додають у салати з помідорами і пряними травами. Великою популярністю тут користується соус «Llajua» приготований в Південноамериканському стилі з перцю Рокото, помідорів, цибулі, лайма і місцевої зелені Quillquiña.
В Аргентині Рокото готують традиційний соус «Чімічуррі», який застосовується для маринування і смаження м'яса. Він дуже добре поєднується з куркою, свининою, бараниною.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 200 мл |
Країна виробник | Перу |
Тип | Заправки |
- Ціна: 560 ₴