Кленовий сироп Mcennedy Canadian 250 мл
Опис
Інформація для замовлення
Кленовий сироп являє собою корисний продукт, отриманий із натурального соку червоного, чорного або цукрового клена. Зараз їм активно замінюють цукор, оскільки кленовий сироп дуже солодкий на смак. Ще він має бурштиновий колір і густу прозору консистенцію. Саме тому перероблений сік клена дуже схожий на бджолиний мед. Попри те, що батьківщиною кленового сиропу є Північна Америка, його цінують у всьому світі.
Отримують кленовий сироп способом випаровування натурального соку клена, який зазвичай видобувається ранньою весною. У цю пору року збирачами соку в деревах клена робляться отвори. У них впроваджуються трубки, через які поступово проходить клена рідина в заздалегідь підготовлену тару. Потім добутий сік вирушає на перероблення, у процесі якого він випаровується доти, поки сироп не стає густим. Кленовий сік на вісімдесят відсотків складається з води, і на його випаровування зазвичай йде не менш ніж дві години. Із сорока літрів кленового соку можна отримати лише один літр бурштинового сиропу. Однак, з огляду на те, що під час збирання кленової рідини дерева клена не пошкоджуються, добувати сировину для виготовлення сиропу з одного дула можна щорічно.
У складі кленового сиропу є безліч мінералів (кальцій, залізо, калій, фосфор, натрій, цинк), вітаміни групи В, зокрема й тіамін. Він містить безліч антиоксидантів, і передусім, поліфенолів, які допомагають людині запобігти серцево-судинним захворюванням, сприяють омолодженню організму. Фітогормони, що входять до складу кленового сиропу (абсцизова кислота) дуже корисні для нормальної роботи підшлункової залози.
Застосування кленового сиропу чинить на організму цілющу дію, позаяк є природним імуностимулятором, тому його корисно вживати в разі атеросклерозу, для зниження ризику захворювання на цукровий діабет, для посилення потенції.
Прекрасно те, що в переробленому соку клена практично не містяться такі сполуки, як-от оксалати та пурини. Це свідчить про те, що цей продукт не може викликати алергію.
Нанести організму шкоду кленовий сироп може тільки в тому разі, якщо вживати його в необмеженій кількості. Це пов'язано з тим, що в цьому продукті міститься досить багато глюкози. У разі діабету сироп клена рекомендується пити з обережністю.
Отримують кленовий сироп способом випаровування натурального соку клена, який зазвичай видобувається ранньою весною. У цю пору року збирачами соку в деревах клена робляться отвори. У них впроваджуються трубки, через які поступово проходить клена рідина в заздалегідь підготовлену тару. Потім добутий сік вирушає на перероблення, у процесі якого він випаровується доти, поки сироп не стає густим. Кленовий сік на вісімдесят відсотків складається з води, і на його випаровування зазвичай йде не менш ніж дві години. Із сорока літрів кленового соку можна отримати лише один літр бурштинового сиропу. Однак, з огляду на те, що під час збирання кленової рідини дерева клена не пошкоджуються, добувати сировину для виготовлення сиропу з одного дула можна щорічно.
Склад кленового сиропу
Кленовий сироп — продукт повністю натуральний, під час його виготовлення не використовуються жодні хімічні компоненти, він не містить наповнювачів і консервантів.У складі кленового сиропу є безліч мінералів (кальцій, залізо, калій, фосфор, натрій, цинк), вітаміни групи В, зокрема й тіамін. Він містить безліч антиоксидантів, і передусім, поліфенолів, які допомагають людині запобігти серцево-судинним захворюванням, сприяють омолодженню організму. Фітогормони, що входять до складу кленового сиропу (абсцизова кислота) дуже корисні для нормальної роботи підшлункової залози.
Корисні властивості
Користь кленового сиропу полягає в запобіганні розвитку діабету, раку мозку та молочної залози.Застосування кленового сиропу чинить на організму цілющу дію, позаяк є природним імуностимулятором, тому його корисно вживати в разі атеросклерозу, для зниження ризику захворювання на цукровий діабет, для посилення потенції.
Прекрасно те, що в переробленому соку клена практично не містяться такі сполуки, як-от оксалати та пурини. Це свідчить про те, що цей продукт не може викликати алергію.
Нанести організму шкоду кленовий сироп може тільки в тому разі, якщо вживати його в необмеженій кількості. Це пов'язано з тим, що в цьому продукті міститься досить багато глюкози. У разі діабету сироп клена рекомендується пити з обережністю.
- Ціна: 247 ₴